Betala räkningar med ditt SAS Mastercard kort och tjäna EuroBonus-poäng

Omvandla dina räkningar till bonus, cashback och resor. Nu kan du betala räkningar med kreditkort i Billo

För dig som är poängsamlare och vill maximera poäng till lyxiga bonusresor

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda som nyligen lanserats i Sverige. Sedan Billo lanserades hösten 2022 och anslöts till myndigheten DIGG:s infrastruktur för säker post kan svenskar välja att få sin digitala post från företag och myndigheter hos Billo. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning.

Det här är Billos nya tjänst

 • Betala räkningar med kreditkort (Mastercard och Visa)

 • Ta del av Billos öppningserbjudande på 1,49 % serviceavgift (ordinarie avgift 1,99 %)

 • Skaffa tjänsten All Post och få ner serviceavgiften till 1,19 %

 • Förläng betaltiden på räkningar och maximera ditt korts förmåner
credit card Samla bonuspoäng

Samla bonuspoäng, rabatter och förmåner – betala dina räkningar och fakturor i Billo och maximera ditt korts alla fördelar!

credit card Marknadens lägsta serviceavgift?

Hos Billo ligger avgiften just nu på 1,49 % för Visa och Mastercard. Om du dessutom väljer tjänsten All Post kan du komma ner till 1,19 %. Läs mer om avgifter längre ner på sidan.

credit card Använd ditt korts räntefria betaltid

Många kreditkort erbjuder upp till 60 dagars räntefri kredit. Få lite andrum i livet samtidigt som du tar del av ditt korts alla bonusar och förmåner.

credit card Säkra betalningar

Billo är en digital brevlåda som är godkänd av både den svenska myndigheten för digital förvaltning (Digg) och Finansinspektionen. Du loggar in säkert i Billo med BankID eller Freja eID.

credit card Alla räkningar på ett ställe

Är du en person som har dina räkningar lite här och där? Med Billo kan du samla livets viktigheter på ett och samma ställe!

credit card Visa och Mastercard

Billo accepterar alla kort utfärdade av Visa och Mastercard.

Billos öppningserbjudande på 1,49 % i serviceavgift per transaktion, vilket är mellan 1,4-2 % lägre än andra aktörer med motsvarande tjänst.

Väljer man dessutom att lägga till tjänsten All Post går avgiften ner ytterligare, till 1,19 %

Billo samarbetspartners

 • Energibolaget E.ON börjar skicka post digitalt via Billo.

 • Den 1 februari inledde Billo ett samarbete med MAX i syfte att få fler att välja deras digitala brevlåda. Samarbetet där varje ny användare under februari får ett dubbelt originalmål på MAX när de skaffar Billo har mötts med stor aptit. Redan dagen efter lanseringen har Billo-appen nått toppen (#1) i svenska App-store och placerar sig före populära appar som TikTok, Whatsapp och Netflix.

Betala räkningar med SAS MasterCard Premium kort

SAS MasterCard Premium går även att använda vid dubbla poäng-helger där samtliga köp ger dubbel-utdelning, förutsatt att man är anmäld till kampanjen. För dig som har ett SAS MasterCard Premium med högsta nivån på FlyPremium öppnar sig möjligheten till resor i SAS Business Class.

För SAS EuroBonus Mastercard finns det en satt gräns för denna typ av transaktion:

 • Max 10 000 SEK inklusive avgifter inom 24 timmar.
 • Max 20 000 SEK inklusive avgifter inom 96 timmar.

Det innebär att om din faktura överstiger 10.000 SEK kan du exempelvis dela upp betalningen över två dagar. Detsamma gäller för överföringar till konton.

 • Trots att SAS EuroBonus Mastercard registrerar köp genom Betalo / Billo som ”kontantuttag”, är alla transaktioner bonusgrundande (du får alltså poäng på transaktionen).

 • För att säkerställa att dina köp registreras korrekt för bonuspoäng behöver du välja ”Nu” när du anger betalningsdatumet för att betala din faktura. På så vis debiteras ditt kort direkt och köpet registreras för bonuspoäng för datumet under en dubbla-poäng-helg. Observera att för att få dubbla poäng måste du ha anmält dig till kampanjen!

När ska man betala räkningar genom Billo med sitt SAS EuroBonus Mastercard kreditkort?

Använd Billo om:

 • Fly Premium programmet: Om du saknar statuspoäng och behöver kvalificera in dig för ett nytt år på FlyPremium utan att ramla ned en nivå, då betalar du räkningar med ditt SAS Mastercard kort. Läs mer om Fly Premium på eurobonuspoang.se
 • Fler poäng till att kunna boka bonusresor: Om du har en faktura att betala och samtidigt behöver fylla på ditt poängkonto till bonusresor.
 • Skatteverket: Det går bra att betala in restskatt eller andra större engångsbelopp genom Billo med ditt SAS-anslutna kreditkort (Billo accepterar endast SAS Mastercard medan Betalo acepterar både SAS Amex kort och SAS Mastercard). Med SAS MC kort kan du dock endast betala 10k per dygn / 20k per 96h. Då får du i så fall göra flera inbetalningar uppdelat på flera dygn.
 • CSN: Det går att betala sin CSN-skuld med kortbetalning. Inför en stundande dubbla poäng-helg med SAS Mastercard är det perfekt att betala av en del av sin skuld till CSN, betala in 10k där i stället för att hitta andra halvbra lösningar för poängintjäning. Det är ingen avgift för att betala ditt CSN med ditt SAS Mastercard kort direkt på CSN:s hemsida. Det krävs dock att du är boende utomlands och har en utlandsadress för att kunna betala direkt hos CSN med kort. För övriga personer bosatta i sverige, kan du enkelt betala in ditt CSN genom Billo.

Vill du använda ditt SAS American Express kort och betala räkningar för att tjäna poäng?

Läs inlägget: Betala räkningar med ditt kreditkort

Betala räkningar med ditt kreditkort

Tjäna EuroBonus-poäng på dina räkningar Förvandla hyran och andra fakturor till gratis flygresor. Gå till Betalo Hur betalar man räkningar med sitt kreditkort? Och hur kan det vara fördelaktigt om man betalar en transaktionsavgift? Du kan betala alla räkningar som har ett BG eller PG konto med ocr. Du kan…

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium hos happytravels.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Happytravels

Smarta resetips hur du förvandlar dina vardagsinköp till bonusresor. Samla poäng från vardagsinköp till bonusresor inom SkyTeam. Här hittar du Guider och olika artiklar som hjälper dig att planera och genomföra din bonusresa.

Awardfares - 20% rabatt första månaden med vår inbjudningslänk.

Awardfares - hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.