British Airways Executive Club Tier Point-period


British Airways Executive Club ändrar Tier Point-insamlingsperiod från och med den 1 april 2025

British Airways Executive Club meddelar idag att dem ändrar villkoren för Tier Point-insamlingsperiod. Från och med år 2025, kommer din nivåstatus att återställas samtidigt som alla andras, vilket innebär att du kommer att ha samma år för Tier Point-insamling som dina vänner och familj om dem också är medlemmar i Executive Club.

Tier Point-insamlingsåret den 1 april och avslutas den 31 mars varje år

I fortsättningen börjar Tier Point-insamlingsåret den 1 april och avslutas den 31 mars varje år. Ändringen kommer att vara på plats för alla British Airways Executive Club-medlemmar från och med den 1 april 2025. British Airways Executive Club kommer att göra förändringen gradvis, och du kan fortsätta att dra nytta av de förmåner du har tjänat under din nuvarande Tier Point-insamlingsperiod. Du kommer också att ha samma möjlighet att förnya eller uppgradera din Tier-status medan dem överför ditt medlemskap till den nya Tier Point-insamlingsperioden.

Hur det fungerar

För att lära dig mer om hur detta påverkar ditt medlemskap kan du läsa mer via länken nedan.

Skriv en kommentar

Upptäck mer från Happytravels.se

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

happytravels.se

Prenumerera på Nyhetsbrev 🔔

Håll dig uppdaterad på nyheter och inlägg på happytravels.se. 

Välj om du vill få e-post: omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel.