Delta air lines tar över Amerikanska rutter från United på SAS bokningar

Delta air lines tar över Amerikanska rutter från United på SAS bokningar

SAS VD och koncernchef Anko van der Werff säger att Den nya rutten markerar början på ett framgångsrikt samarbete med sina nya partners inom SkyTeam där Atlanta är Deltas största hubb i USA. SAS-passagerare kan se fram emot att nå flera nya och spännande destinationer i södra USA, Karibien och Latinamerika, alla lättillgängliga från Atlanta.

United tog för ett tag sedan bort i stort sett alla inrikeslinjer i USA för SAS kunder. Som ett resultat har SAS inte kunnat erbjuda sina resenärer några resor till andra destinationer i USA än de som SAS själva flugit direkt till. Nu har SAS ändrat det genom att erbjuda vidareflyg med Delta Air Lines i USA. Genom ett avtal med Delta Air Lines kan nu passagerare fortsätta sin resa till andra destinationer som betjänas av Delta Air Lines från Atlanta eller andra SAS-destinationer i USA

Därmed närmar vi oss ett alliansbyte och det faktum att SAS nu är på god väg med att förbereda sitt inträde till SkyTeam. Under den kommande tiden kommer vi säkert att få se en hel del nyheter från SAS och arbetet med att byta från Star Alliance till SkyTeam.

En sammanfattning av SAS destinationer i Nordamerika i det kommande sommarprogrammet:

• Atlanta (ATL)
• New York (EWR & JFK)
• Chicago (ORD)
• Boston (BOS)
• Washington D.C. (IAD)
• Los Angeles (LAX)
• San Francisco (SFO)
• Miami (MIA) till 7 april
• Toronto (YYZ)

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev kostnadsfritt! Med ett Premium-medlemskap få du tillgång till alla låsta artiklar på hemsidan. Du slipper du också all annonsering från Google på hemsidan. Medlemskapet betalas med en engångskostnad och ditt medlemskap gäller obegränsad tid.

Medlemskap Premium 89SEK

Välj om du vill få inlägg omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel. Du godkänner vår integritetspolicy (Länk).

Skriv en kommentar

Upptäck mer från Happytravels.se

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

happytravels.se

Prenumerera på Nyhetsbrev 🔔

Håll dig uppdaterad på nyheter och inlägg på happytravels.se. 

Välj om du vill få e-post: omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel.