Delta SkyMiles poängresor

SkyMiles är främst ett lojalitetsprogram för amerikanska medborgare eller för dig som är bosatt i USA

Delta är en av grundarna av SkyTeam. Alliansen omfattar 20 flygbolag som flyger mer än 10.000 dagliga flygningar till över 1 000 destinationer i 184 länder. Delta Air Lines är ett av de mest flygande internationella flygbolagen. Deras lojalitetsprogram heter Delta SkyMiles. Deltas populära SkyMiles lojalitetsprogram belönar medlemmar med miles baserat på pengar som spenderas med kreditkortet på vardagliga inköp, på flyget och med deras partnerflygbolag. Miles kan sedan lösas in mot flygbiljetter, varor och en mängd olika tjänster. Deras bonusprogram har ett brett utbud av användning för poäng för att lösa in till poängresor, inklusive hos partnerflygbolag. Däremot kommer det från och med 2024 att bli svårare och dyrare att kvalificera sig för elitstatus för medlemmar. USA är det land som är känt för sina kreditkortserbjudanden med registreringsbonusar för SkyMiles. Har du samlat på dig SkyMiles som du inte vet vad du kan göra med? Då kommer här några tips.

Du har flera alternativ när det kommer till kreditkort som tjänar SkyMiles direkt. Förutom att tjäna upp till 2x miles per $1 på Delta-köp, erbjuder Deltas branded Amex-kort också välkomsterbjudanden värda så mycket som 90.000 SkyMiles beroende på aktuellt erbjudande. Ditt konto måste vara aktivt och uppfylla minimiutgiftskraven för kortet inom de första 3 månaderna för att kvalificera sig för en registreringsbonus. Det kan ta upp till 6 till 8 veckor innan SkyMiles överförs på ditt konto. Vanligtvis skickas dina SkyMiles till ditt konto kort efter att ditt kontoutdrag stängts när du har uppnått minimiutgiftskravet.

Hur mycket är 100.000 SkyMiles värda?

Värdet på Delta SkyMiles varierar beroende på hur du löser in dem. Du behöver titta på poängpriset och sedan jämföra det med hur många miles du spenderar för flygningen för att boka prisflyget. En bra tumregel är att det genomsnittliga värdet på en SkyMile är runt 1,1 cent (USD). Det betyder att 100.000 i så fall blir värda omkring 1.100 USD (USD).

Tjäna poäng med kreditkort och med hotelllojalitetsprogrammet

American Express-medlemskapsbelöningar som överföringspartner för American Express Membership Rewards tjänar du poäng för att göra inköp från programpartner och för att använda Amex Membership Rewards-kreditkort. Eftersom Delta är en partner till Amex flygbolagspartner kan du överföra Membership Rewards-poäng till SkyMiles i förhållandet 1:1. Du kan också tjäna Marriott Bonvoy-poäng och överföra dem till Delta med en överföringshastighet på 3:1.

Handla via Delta SkyMiles shoppingportal

Gör inköp från hundratals olika onlineåterförsäljare i Delta SkyMiles Shopping-program för att tjäna 1 till 5 SkyMiles per spenderad $1, och ibland mer! Leta efter kuponger och reor på SkyMiles Shopping-portal. Betala med ditt Delta SkyMiles-kreditkort för ytterligare en SkyMile per spenderad $1. Eller använd ditt Amex Membership Rewards-kreditkort för att tjäna minst 1x poäng per spenderad $1 som du sedan kan konvertera till SkyMiles.

Boka Airbnb

Delta samarbetar med massor av olika hotell och du kan tjäna SkyMiles för dina vistelser för bokning via Airbnb. Tjäna 1x SkyMile för varje $1 som spenderas på en hyra i över 3 miljoner hem över hela världen när du bokar från deltaairbnb.com. En hyra på 7 nätter kan leda till 1.000+ lättförtjänta SkyMiles, definitivt något att tänka på när du planerar din nästa semesterresa!

Awardfares har tagit fram några bra tips på flygrutter som du kan boka för dina SkyMiles

Delta Air Lines flyger Airbus A330-900neo på en mängd olika rutter:

 

Boka bonusresa med SkyMiles på A330-900neo eller A350-900

Deltas nyligen introducerade A330-900neos och A350-900 används vanligtvis på långväga transoceana rutter. Båda flygplanen är bränslesnåla och bland de mest bekväma för långdistansflygningar. De är utrustade med Deltas signaturflatsäten i Delta One, samt Delta Premium Select, Delta Comfort+ och Main Kabin-säten. Alla hytter har in-stol power och in-seat video. Deltas A330-900neos erbjuder också Wi-Fi ombord att köpa. Airbus A330-900neo drivs av Rolls-Royce Trent 7000-motorer. Den har en räckvidd på upp till 11.130 nautiska mil (20 799 km) och har plats för upp till 293 passagerare. Det är ett av de tystaste tvåmotoriga flygplanen i världen.

AwardFares hjälper dig att filtrera och söka fram de flygningar du vill boka på några sekunder

AwardFares låter dig snabbt och intuitivt ställa in avancerade filter för att se de flygningar du vill ha på bara några sekunder. Filtrera resultat efter en specifik flygplanstyp, exempelvis Deltas nya A330-900neo eller A350-900. Följ bara dessa steg:

1. Gå till AwardFares

2. Välj Delta SkyMiles under Frequent Flyer Program

Photocred: Awardfares

2. Lägg till en rutt genom att fylla i fälten Ursprung och Destination till olika flygplatser och sök efter flyg mellan dessa platser

Du kan använda stoppfiltret för att endast söka efter direktflyg.

4. Filtrera flygplanstyp

Under Utrustning skriver du A330-900neo eller A350-900 för att se flyg som utförs av dessa plan.

Photocred: Awardfares

5. Välj eller utforska datum

Om du har ett visst datum i åtanke lägger du till det genom att trycka på fältet Kalender.

7. när du hittat tillgänglighet på det du önskar, bokar du på Deltas hemsida

När du har identifierat de flyg du vill ha, gå till Deltas hemsida och gör bokningen.

Photocred: Awardfares

Awardfares 20% rabatt

Hitta tillgängliga bonusplatser med SAS eller Star Alliance

Basic: 0 kr. Gold: 9,99 USD/mån. Diamond 24,99 USD/mån

Vill du flyga första klass? Filtrera bara efter “First class” tillgänglighet och ange flygbolag i filtret. Sök efter lediga biljetter utifrån världsdel, land, flygbolag etc. Blanda och matcha filter som du vill.

Få 20% rabatt på din första månads- eller årsbetald prenumeration när du tecknar ett Gold eller Diamond medlemskap hos Awardfares genom vår inbjudningslänk. Att skapa ett medlemskap är kostnadsfritt.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid.