Flying Blue Bonusresor Sweet Spots

Flying Blue har ett dynamiskt poängpris på bonusresor

Tips på hur du använder Awardfares och söker efter tillgänglighet på bonusresor med Flying Blue. 

1. Gå till AwardFares

Att skapa ett konto är valfritt, men det är också gratis och det ger dig tillgång till fler funktioner. Se till att registrera dig för en här.

2. Välj Frequent Flyer-programmet

I programväljaren Frequent Flyer väljer du Flying Blue.

Select Flying Blue in AwardFares Frequent Flyer Program Picker.

3. Lägg till en rutt(er)

I fälten Från och Till anger du dina avgångs- och ankomstflygplatser. I exemplet nedan söker vi efter flyg mellan Paris (CDG) och Montreal (YUL).

Foto: Awardfares.com

4. Utforska resedatum

Om du har ett visst datum i åtanke, lägg till det genom att trycka på fältet Kalender.

Foto: Awardfares.com

Sedan kommer AwardFares att söka efter tillgängliga flyg den dagen och visa resultaten i en lista nedan.

Foto: Awardfares.com

Dessutom kan du använda tidslinjevyn för att utforska tillgängligheten för flera dagar samtidigt om du inte har ett angivet resedatum. Staplarna visar olika klasser i olika färger.

Foto: Awardfares.com

5. Sortera efter Pris

En stor fördel med AwardFares är att det låter dig enkelt sortera och filtrera resultat intuitivt och med bara några klick. På så sätt kan du utforska de billigaste och mest bekväma alternativen och hitta de bästa erbjudandena för dina belöningsflyg.

På resultatlistan trycker du på de olika rubrikkolumnerna för att sortera resultaten efter pris. Använd Eco-, Prem-, Biz- och First Class-taggarna för att hitta billiga priser över flera datum, resplaner och flygbolag.

Foto: Awardfares.com

5. Lägg till fler filter (valfritt)

Testa att filtrera ut efter kabinklass (t.ex. Business Class, First Class), antal stopp (t.ex. nonstop), antal passagerare, flygplanstyp eller till och med flygnummer!

6. Boka med Air France eller KLM

När du har hittat önskat flyg klickar du på knappen Boka.

Foto: Awardfares.com

AwardFares kommer att omdirigera dig till Air Frances webbplats för att slutföra din bokning utan att behöva ange dina sökkriterier igen, eftersom den kommer att vara ifylld i förväg. Observera att Flying Blue inte har en centraliserad bokningsportal, så du måste boka via antingen Air France eller KLMs webbplats.

kampanjbelöningar

Flying Blue Promo Rewards är rabatterade prisflygningar på Air France och KLM som Flying Blue släpper varje månad. Dessa rabatterade biljetter kan erbjuda upp till 50 % rabatt på den vanliga miles-kostnaden. AwardFares visar dig de redan rabatterade priserna för kampanjbelöningarna

Varför är AwardFares det enklaste sättet att hitta Flying Blue Award-flyg?

AwardFares är världens snabbaste sökmotor för prisflyg, och den fungerar med olika bonusprogram, rutter och datum samtidigt. Det gör det otroligt enkelt att hitta prisflyg på några sekunder, utan att behöva göra manuella sökningar på Air France eller KLMs bokningsportal.

Fördelar med att använda AwardFares:

  1. Det är gratis. Du kan använda AwardFares för att söka efter pristillgänglighet utan att behöva skapa ett konto eller betala en avgift. Du kan uppgradera för att få fler funktioner, som övervakning och varningar, eller högre sökgränser.

  2. Lätt att använda, att hitta pristillgänglighet och förstå resultaten. Du kan ange dina avgångs- och ankomstflygplatser, dina resdatum och din serviceklass, och AwardFares visar en lista över flyg som är tillgängliga att boka med Flying Blue miles.

  3. Använd den när du är på språng. Det fungerar perfekt på telefonen, så att du kan hitta nya flyg, planera resor och ställa in varningar medan du är på resande fot.

  4. Resultat i realtid. AwardFares hittar tillgänglighet i realtid och visar dig de senaste och mest uppdaterade resultaten.

  5. Alerts. Hittar du inte resan du letar efter? Få inte panik. Skapa en alert och AwardFares kommer att meddela dig via e-post eller push-meddelande så snart platser blir tillgängliga.

Awardfares 20% rabatt

Hitta tillgängliga bonusplatser till din poängresa

Basic: 0 kr. Gold: 9,99 USD/mån. Diamond 24,99 USD/mån

Vill du flyga första klass? Filtrera bara efter “First class” tillgänglighet och ange flygbolag i filtret. Sök efter lediga biljetter utifrån världsdel, land, flygbolag etc. Blanda och matcha filter som du vill.

Få 20% rabatt på din första månads- eller årsbetald prenumeration när du tecknar ett Gold eller Diamond medlemskap hos Awardfares genom vår inbjudningslänk. Att skapa ett medlemskap är kostnadsfritt.

Awardfares – hitta bonusresor i Business & First class

  20% rabatt hos AwardFares på första månaden när du tecknar ett Gold eller Diamond medlemskap Du kan också prova en 24h fri provperiod med vår länk. Vi är glada att kunna erbjuda dig 20% rabatt på första månaden när du tecknar ett Gold eller Diamond medlemskap hos AwardFares. Dessutom får du en 24h gratisperiod, så att du kan prova…

Boka lyxigare EuroBonus resor med hjälp av Awardfares

  Hitta och övervaka tillgänglighet på bonusbiljetter i Business och First class för EuroBonus-poäng   Du får dessutom 20% rabatt första månaden med happytravels.se inbjudan. Du hittar länken längst ned i artikeln. Vill du lära dig hur du hittar och bokar bättre EuroBonus-prisflyg? Det enklaste sättet att hitta och övervaka…

Awardfares Seat Map Checker gratisverktyg

Seat Map Checker Med Awardfares kostnadsfria kontrollverktyg 'Seat Map Checker', kan snabbt kontrollera flygbolagsplatskartor och sittplatser för ditt flyg. Observera att platser markerade som blockerade (gula) vanligtvis är reserverade för statuspassagerare.UPPDATERING: På grund av ökad användning kräver 'Seat Map checker' nu ett AwardFares-konto. Gratis användare är begränsade till 5 uppslag…

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium hos happytravels.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Happytravels

Smarta resetips hur du förvandlar dina vardagsinköp till bonusresor. Samla poäng från vardagsinköp till bonusresor inom SkyTeam. Här hittar du Guider och olika artiklar som hjälper dig att planera och genomföra din bonusresa.

Awardfares - 20% rabatt första månaden med vår inbjudningslänk.

Awardfares - hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.