Hotels by EuroBonus. Använd dina EuroBonus-poäng på fler än 250.000 hotell världen över

Hotels by EuroBonus - boka hotell för dina EuroBonuspoäng

SAS EuroBonus är ett bonusprogram för oss i Norden, då vi kan boka hotell med EuroBonus-poäng. EuroBonus lämpar sig dock bäst för att boka flygresor för poäng på SAS och Star Alliance, men självklart är det bättre att använda poängen till annat så som hotell om du ändå inte har möjlighet eller tid att använda dina poäng till en uppgraderad flygresa. EB poäng är kanske inte det mest optimala för att boka hotell, men ibland kan det vara bättre att använda poängen till hotell om du ändå inte har möjlighet eller tid att använda dina poäng till en bonusresa eller uppgraderad flygresa. Mest värde för hotellbokningar får du genom att ha ett Amex Gold eller Platinum kort. Med något av dessa kort tjänar du Membership Rewards och dessa poäng kan du använda på hotell så som exempelvis Hilton, Marriot och Radisson som är transferpartners till Amex Membership rewards. Många program ger bonuspoäng för antalet nätter utöver poängen som du tjänar för bokningstransaktionen. Bor du sällan men på dyrare hotell så är det lönt att bli medlem i hotellets bonusprogram och samla poäng där.

Boka hotellnätter för dina EuroBonus-poäng via portalen "Hotels By EuroBonus"

Hotell världen över som finns listade på Hotels.com

Du kan använda dina EuroBonus-poäng för att boka hotell. Du kan lösa in dina EuroBonuspoäng hos SAS hotellpartners online när du är inloggad. SAS samarbete med hotels.com gör det möjligt att boka hotell världen över för EuroBonuspoäng, Du tjänar 20 poäng per 100 SEK på alla hotellnätter som bokas via portalen Hotels By SAS. Under våren 2022 lanserades tjänsten Hotels By EuroBonus där du nu har möjlighet att använda dina poäng på alla hotell världen över som finns listade på Hotels.com. Du kan använda dina poäng på alla hotell så länge rum finns tillgängliga till försäljning. Priset i poäng baseras på det underliggande priset i pengar för den specifika hotellnatten och i snitt blir dina poäng värda 0,4 öre. Detta innebär att du även kan delbetala med poäng och pengar.

Du kan söka hotellnätter bland fler än 250 000 boenden världen över.

Du kan boka fram till två dagar före ankomst och upp till ett år i förväg. Tips! Ange din destination på engelska för bästa sökträff. En bokningsbekräftelse mejlas till dig vid bokningstillfället. För att boka, logga in med det användarnamn du valde när du skapade ditt EuroBonus-konto. Du hittar den SAS-app under ”Mig”. Du kan även logga in för att hitta din bokning betald med poäng. För att hitta din hotellbokning betald med pengar, logga in på Hotels by SAS.

EuroBonus Best Deal

EuroBonus Best Deal ger dig det bästa värdet för dina poäng. En natt kostar från 18 000 poäng i standardrum inklusive frukost. Erbjudandet gäller för max 1 rum/bokning för upp till två personer (om du reser med ett barn, välj 2 vuxna). Priset gäller i mån av tillgång på våra partnerhotell: Scandic, Best Western in Nordics, Park Inn by Radisson, Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Red, Thon och First.  Du kan inte delbetala en bokning med pengar. Erbjudandet gäller för upp till 2 personer i dubbelrum inklusive frukost. Boka minst en dag i förväg. Vill du betala med pengar och samtidigt tjäna poäng, boka via Hotels by SAS.

Boka rum till EuroBonus Best Deal

Ändra hotellbokning

Du kan inte ändra en hotellbokning (t.ex. antal hotellnätter) som betalats med EuroBonus-poäng. Du måste avboka din vistelse och göra en ny bokning online. På grund av dynamisk prissättning kan poängpriset ändras.

Avboka hotellbokning

Du kan avboka en hotellbokning som betalats med EuroBonus-poäng. För de flesta hotell kan du avboka upp till en viss tid, vanligtvis en dag före ankomstdatum. Om du avbokar inom den tillåtna tiden kommer poäng som fortfarande är giltiga att returneras till ditt konto. Poäng som har gått ut kommer inte att återbetalas. Avbokningsreglerna kan variera mellan boenden och bokningar. Var noga med att kontrollera avbokningsreglerna innan du bokar.

Du kan avboka upp till 24 timmar före incheckningsdatum och poäng som inte har gått ut sedan bokningen kommer att återföras till ditt konto. Logga in för att hantera din bokning

SAS Customer Service

SAS Customer Service kan inte hjälpa till med att boka hotell med EuroBonus-poäng, ändra eller avboka en befintlig bokning. De kan heller inte återföra utgångna poäng eller svara på hotellspecifika frågor. Du kan endast boka och hantera din hotellbokning online.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium hos happytravels.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Happytravels

Smarta resetips hur du förvandlar dina vardagsinköp till bonusresor. Samla poäng från vardagsinköp till bonusresor inom SkyTeam. Här hittar du Guider och olika artiklar som hjälper dig att planera och genomföra din bonusresa.

Awardfares - 20% rabatt första månaden med vår inbjudningslänk.

Awardfares - hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.