KLM introducerar A321neo till flottan i aug 2024

Foto: www.klm.com

Från den 26:e augusti tar KLM nästa steg inom hållbarhet, kundupplevelse och komfort genom att introducera den nya A321neo, minskar utsläppen med 15%.

Nyheter, den 20 februari 2024.
Nederländernas flaggskepp har avslöjat en uppdaterad design som kommer att finnas på dess inkommande Airbus A321neo-flygplan. De nya flygplanen förväntas ansluta sig till KLM:s flotta under vår- och sommarmånaderna för att börja användas för passagerartrafiken i augusti. KLM tillkännager att Köpenhamn, Berlin och Stockholm blir initiala destinationer.

En fräsch inredningsupplevelse; Detaljer om det nya flygplanets färg, interiör och komfort

KLM har avslöjat flera nya detaljer om insidan av det smalkroppspassagerarplan som kommer att ansluta sig till flottan i aug 2024. Förberedelserna för introduktionen av det nya flygplanet är i full gång. Det nya utseendet, är något som fångar ögat. En mörk linje som delar KLM:s välbekanta blå och vita färger dras längre ner och gör nosdomen helt blå. Detta säkerställer att företaget kan byta ut nosen utan att anpassa färgerna på den nya delen. En annan nyhet är att det kommer att finnas en svart kontur runt cockpitfönstren som kommer att få dem att se ut som en mask eller solglasögon.

Mer komfort

Passagerarna kommer att uppleva en högre nivå av komfort tack vare A321neos bredare säten, större bord och rymliga bagagehyllor. Varje säte är utrustad med en surfplattahållare och en USB-port, och det finns flerfärgad ”stämningsbelysning” som justeras i varje steg av flygningen. Kabinpersonalen får också mer utrymme att manövrera tack vare en bredare gång och lättillgängliga bagagehyllor. A321neo-interiören är designad för att förbättra KLM-upplevelsen, med ytterligare blå detaljer och speciell belysning vid entrén för att garantera ett varmt välkomnande.

– Ankomsten av A321neo markerar en stor uppgradering av vår europeiska flotta. Den är 50 % tystare och genererar 15 % mindre koldioxidutsläpp än flygplanen den ersätter, vilket gör detta till ett viktigt steg mot ett renare, tystare och mer bränslesnålt flyg, säger Marjan Rintel, VD för KLM.

Sammanfattning

  • KLM kommande Airbus A321neo-flygplan, med en nydesignad noskupol och svart kontur runt cockpitfönstren.
  • A321neo kommer att ha bredare säten, gångar, större brickbord och bagagebehållare, tillsammans med blå detaljer och stämningsbelysning i kabinen.
  • A321neo är en betydande förbättring för KLM:s europeiska flotta, som både är tystare och släpper ut färre koldioxid och dessutom är mer bränslesnål än sin föregångare.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid.