Kommer EuroBonus gå samman med Flying Blue?

Kommer EuroBonus gå samman med Flying Blue?

Norska DN har publicerat en artikel efter att dem varit i kontakt med Anko och Carsten Dilling

Kortfattat kan man i artikeln läsa att när/om AF/KLM uppnår minst 50% av aktierna så kommer att SAS underlätta för en eventuell sammanslagning av de båda bonusprogrammen. Troligtvis kommer detta tidigast kunna ske i slutet på 2025 och ett krav är att SAS då redan gått med i SkyTeam vilket det finns en förväntan att så sker under 2024.

Exakt vad som kommer att hända vid en sammanslagning uttalar man inget om. Det är ett tag kvar fram till 2025 och en hel del kan hända fram tills dess. Vi kan nog med säkerhet utgå från att EuroBonus kommer att leva kvar åtminstone 1-2 år till, och vad som sker efter det återstår att se.

Källa: https://www.dn.no/luftfart/sas/air-france-klm/castlelake/sas-om-eurobonus-vil-sla-sammen-fordelsprogram/2-1-1549309

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium hos happytravels.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Happytravels

Smarta resetips hur du förvandlar dina vardagsinköp till bonusresor. Samla poäng från vardagsinköp till bonusresor inom SkyTeam. Här hittar du Guider och olika artiklar som hjälper dig att planera och genomföra din bonusresa.

Awardfares - 20% rabatt första månaden med vår inbjudningslänk.

Awardfares - hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.