Kommer EuroBonus gå samman med Flying Blue?

Norska DN har publicerat en artikel efter att dem varit i kontakt med Anko och Carsten Dilling. Kortfattat kan man i artikeln läsa att när/om AF/KLM uppnår minst 50% av aktierna så kommer att SAS underlätta för en eventuell sammanslagning av de båda bonusprogrammen. Troligtvis kommer detta tidigast kunna ske i slutet på 2025 och ett krav är att SAS då redan gått med i SkyTeam vilket det finns en förväntan att så sker under 2024.

Exakt vad som kommer att hända vid en sammanslagning uttalar man inget om. Det är ett tag kvar fram till 2025 och en hel del kan hända fram tills dess. Vi kan nog med säkerhet utgå från att EuroBonus kommer att leva kvar åtminstone 1-2 år till, och vad som sker efter det återstår att se.

Källa: https://www.dn.no/luftfart/sas/air-france-klm/castlelake/sas-om-eurobonus-vil-sla-sammen-fordelsprogram/2-1-1549309

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev kostnadsfritt! Med ett Premium-medlemskap få du tillgång till alla låsta artiklar på hemsidan. Du slipper du också all annonsering från Google på hemsidan. Medlemskapet betalas med en engångskostnad och ditt medlemskap gäller obegränsad tid.

Medlemskap Premium 89SEK

Välj om du vill få e-post omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel. Du godkänner vår integritetspolicy (Länk).

Skriv en kommentar

Upptäck mer från Happytravels.se

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

happytravels.se

Prenumerera på Nyhetsbrev 🔔

Håll dig uppdaterad på nyheter och inlägg på happytravels.se. 

Välj om du vill få e-post: omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel.