Premium Medlemskap

Premium medlemskap

Välkommen till Happytravels Premium

Premium medlemskapet är en tjänst för dig som inte vill bli störd av automatiska reklamannonser från Google på hemsidan. Med ett Premium-medlemskap slipper du alla sådana annonser. Medlemskapet betalas med en engångskostnad (49 sek) och gäller obegränsad tid. Din betalning hjälper oss att täcka kostnader för domän, server- och driftkostnader som är relaterade till hemsidan. 

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid. 

Med Premium får du tillgång till följande

När du är inloggad, kommer inga automatiska reklamannonser at visas för dig. Premium-medlemskapet betalas med en engångskostnad (ingen ytterligare betalning kommer att dras från dig). Du behöver inte säga upp eller avsluta medlemskapet för att råka ut för ytterligare debiteringar. Vid frågor, maila info@happytravels.se

Tjäna EuroBonus-poäng på ditt Premium-medlemskap

** Glöm inte att du tjänar EuroBonus-poäng på transaktionen om du betalar medlemskapet med ditt SAS American Express kort eller SAS Mastercard kort. 

Så här blir du Premium

Välj att uppgradera medlemskapsnivå till Premium när du är inloggad. För nya medlemmar, följ stegen nedan:

 1. I topmenyn, klicka påPremium

 2. Klicka sedan på ”Kassa

 3. Välj medlemskapsnivå Premium

 4. Välj din e-post, användarnamn & lösenord

 5. Fyll i betalningsinformation med valfritt VISA / MC / AMEX

  Klart!

Frågor och svar om Premium 

 • Vad får jag som köper Premium? 
  Vi ger ger dig tillgång till allt vårt innehåll på hemsidan samt att du slipper reklamannonser. Läs mer ovan om vad du som medlem får tillgång till. 

 • Kan man säga upp när som helst? 
  Det finns ingen anledning för dig att säga upp ditt premium-medlemskap på happytravels.se om du har redan betalt och tecknat ett sådant. Premium-medlemskapet betalas med en engångskostnad (ingen ytterligare betalning kommer att dras från dig). Du behöver inte säga upp eller avsluta medlemskapet för att råka ut för ytterligare debiteringar. Önskar du ändå att säga upp ditt medlemskap kan du enkelt göra det under medlemskap när du är inloggad. Det går också bra att kontakta oss på info@happytravels.se för uppsägning.

 • Vilka betalsätt finns tillgängliga?
  Kort: Vi accepterar alla större kreditkort. När du väljer kortbetalning debiteras du direkt.
  Apple Pay: Du debiteras med det kort som du lagt in i dina inställningar under Apple Pay.

 • Återbetalnigspolicy:
  Eftersom vi erbjuder ett icke oåterkalleligt medlemskap, utfärdar vi återbetalningar endast från fall till fall. Vi erbjuder inte någon ångerrätt eller återbetalning generellt. Medlemskapet är endast knutet till att undvika reklamonnonser, vilket innebär att du direkt får tillgång till denna förmån och därmed har nyttjat medlemskapet. Du behöver känna dig säker innan du köper medlemskapet. 

Återbetalning ges inte följande fall: Om medlemskapet väsentligen liknar beskrivningen och fungerar som den ska, finns det i allmänhet ingen skyldighet att ge en återbetalning i situationer som följande:

 • Du vill inte ha det efter att du köpt det
 • Medlemskapet motsvarade inte dina förväntningar
 • Du ändrar dig helt enkelt
 • Du köpte medlemskapet av misstag
 • Du ber om goodwill

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid. 

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid.