SAS Amex Premium

Res 2 för 1 världen över

Förvandla dina vardagsinköp till resor med SAS American Express kort. Med SAS AmericanExpress tjänar du EuroBonus-poäng på alla köp du gör med kortet och du kan resa för 50% av poängpriset en gång per år. Vart går nästa resa?

 

Förvandla dina vardagsinköp till resor med SAS American Express kort!

Premium kort: 135 sek/ mån (1620 sek per år).

Få 6.000 EuroBonuspoäng efter att du spenderat 15.000 sek inom 3 mån efter att du tecknat kortet. Krävs att du tecknar via inbjudningslänk. Gäller vid inbjudan. maila oss så skickar vi länken till dig.

 

SAS American Express premium – res 2 för 1 världen över med 50% poängrabatt

  • 15 poäng per 100kr spenderat

  • Res med 50% poängrabatt världen över 1 gång per år (2for1).

  • Omfattande reseförsäkring. Extrakort ingår utan kostnad.
 

SAS American Express Premium – kortet för dig som vill kunna resa utanför Europa.

Detta kort kommer med en låg månadskostnad. Du tjänar poäng på alla köp som du gör och får därutöver en del förmåner som gör ditt resande och din vardag enklare. Trots sin låga månadsavgift ger SAS Amex Premium en hel del värde för den som använder kortet på rätt sätt. Framför allt så kan du boka bonusresor för halva poängpriset (50% poängrabatt). Reser du själv betalar du halva priset, och reser ni två personer så betalar du endast för en biljett. 

Läs mer om 50% poängrabatt här.

 

 

 

SAS American Express premium – sammanfattning och översikt

Kortets egenskaper

Samla poäng tillsammans.
Ge bort ett extrakort kostnadsfritt till en vän och samla poäng tillsammans. Ni båda får poäng på allt ni handlar som hamnar på ditt EuroBonus-konto och du är betalningsansvarig för båda korten.

Res 2 för 1 i hela världen
Med SAS Amex Premium har du möjlighet att få en 2 för 1-resa en gång per år. Erbjudandet gäller för upp till två personer och innebär att du får flyga för halva poängpriset i hela världen med SAS och Star Alliance. För att komma upp i din 2 för 1-resa måste du handla för minst 150 000 kr per kalenderår med ditt SAS Amex Premium.

Reseförsäkring för hela familjen
Med din omfattande reseförsäkning för hela familjen kan du fokusera fullt ut på äventyret. Försäkringen täcker dig, din partner och barnen, för resor i upp till 60 dagar. Gäller när du betalar minst 75% av resan (transport & boende) med ditt kort, för resor i upp till 60 dagar.
Läs fullständiga försäkringsvillkor för Premium här. 

Tillgång till lounger på flygplatser
Flyger du SAS Plus eller Business får du tillgång till SAS Business-lounge. Gäller ej på Arlanda eller Oslo Airport.

Extra skydd mot kortbedrägerier.
Som SAS Amex Premium-medlem är du skyddad mot kortbedrägerier. Både vid köp i butik och onlineköp.

 
  • 6.000 EuroBonuspoäng efter att du spenderat 15.000 sek inom 3 mån efter att du tecknat kortet. Krävs att du tecknar via inbjudningslänk. Gäller vid inbjudan.

  • 15 EuroBonuspoäng per 100 kr på allt du spenderar

  • 1 st 50% poängrabatt hos SAS och Star Alliance, när du uppnått en spend om 150.000 kr under ett kalenderår. Reser du själv betalar du alltså 50% av det ordinarie poängpriset. Reser ni 2 personer så betalar ni endast för 1. 

  • Ett extrakort ingår, vilket gör att exempelvis din partner också kan handla med kortet, och ni kan således tjäna poängen snabbare.

  • Förtur till konsertbiljetter via American Express Invites.

  • En bra reseförsäkring som täcker dig, din maka/make/sambo samt hemmavarande barn under 25 år. Reseförsäkringen är utan självrisk. 
 

Hur mycket måste man handla på sitt SAS American Express kort för att uppnå bonusresor i Business class?

Sanningen är att du gör en hel del köp i din vardag redan idag. Dessa köp gör du antagligen med ett vanligt bankkort eller genom t.ex Swish eller banköverföring. Du får ingenting tillbaka av att göra det, utan det är bara bankerna som tjänar pengar på att du konsumerar på det sättet. Genom Premium-kortet kommer du tjäna poäng på samtliga köp som du gör, vilket i slutändan kommer kunna resultera i en riktigt rolig resa i business eller first class.

Handlar du för 150k under ett kalenderår med ett Amex premium kort får du en 2-4-1 voucher (50% poängrabatt), det innebär att ni kan resa 2 personer för poängpriset av 1 världen över. Om du slår ut 150k på ett kalenderår med kortet, blir det 12.500 sek per månad. Kanske är ni 2 personer i hushållet och därmed blir det lättare att uppnå spenderingskravet genom att handla för 6.250 sek/månad? Om du handlar mat, tankar bilen, gör klädinköp och kopplar kortet till olika abonnemang du redan har idag (exempelvis Spotify, synsam, storyteller m.fl) så kanske du är på god väg att uppnå spenderingskravet för att tillgodose dig 50% poängrabatt varje år? Det är absolut inget krav att uppnå spenderingskravet, du har möjlighet varje kalenderår att uppnå en ny 50% poängrabatt, och gör du inte det så har du i alla fall samlat poäng på varje köp du gör med kortet, poäng som du ändå kommer att behöva till att boka en bonusresa. Poängen som du tjänar på dina inköp med kortet, är giltiga i 5 år från intjänandedatum.

 

Ladda ner appen Amex SE & Experiences

Håll koll på dina förmåner från ditt AmericanExpress kort eller SAS AmericanExpress kort. I Amex SE får du koll på dina kortförmåner, kreditsaldo, Försäkringsvillkor, Skadeanmälan, Kampanjer och erbjudanden, transaktioner och fakturor, Apple Pay, antal intjänade EuroBonus-poäng för aktuell månad samt Hur långt har du till din 50% poängrabatt. I appen Amex Experiences hittar du bl.a:

 

Det är American Express och inte happytravels.se som erbjuder Välkomstbonus

För att ta del av Amex-invite erbjudande om välkomstbonus, behöver du bli inbjuden av någon som redan har ett American express kort.

Önskar du bli inbjuden med vår inbjudningslänk? Skicka ett mail och skriv vilket av korten du önskar få inbjudningslänk till. Välkomstbonus gäller endast om du inte redan har, eller har haft, ett American Express-kort under de senaste 12 månaderna.

LÄS MER OM  VÄLKOMSTBONUS FÖR DE OLIKA AMEX KORTEN

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium hos happytravels.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Happytravels

Smarta resetips hur du förvandlar dina vardagsinköp till bonusresor. Samla poäng från vardagsinköp till bonusresor inom SkyTeam. Här hittar du Guider och olika artiklar som hjälper dig att planera och genomföra din bonusresa.

Awardfares - 20% rabatt första månaden med vår inbjudningslänk.

Awardfares - hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.