SAS EuroBonus går med i SkyTeam och Flying Blue

SAS EuroBonus går med i SkyTeam och Flying Blue

SAS har gått ut med att dem kommer att lämna Star Alliance och som småningom gå med i SkyTeam.

Du som samlar EuroBonus-poäng till bonusresor med Star Alliance kanske undrar hur du framöver ska kunna resa världen över gratis för poäng från dina vardagsinköp när SAS går med i SkyTeam? Det kommer vi att skriva om på hemsidan. Vi börjar ett nytt kapitel efter flera år bakom eurobonuspoang.se. Vi kommer fortsättningsvis att hålla igång eurobonuspoang.se och publicera en del inlägg och nyheter som rör EuroBonus, men mycket nytt kommer du i stället att kunna läsa på happytravels.se. Vi ser fram emot att fortsätta publicera inlägg här & hoppas att ni följer med oss även här : )

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev kostnadsfritt! Med ett Premium-medlemskap få du tillgång till alla låsta artiklar på hemsidan. Du slipper du också all annonsering från Google på hemsidan. Medlemskapet betalas med en engångskostnad och ditt medlemskap gäller obegränsad tid.

Medlemskap Premium 89SEK

Välj om du vill få e-post omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel. Du godkänner vår integritetspolicy (Länk).


Skriv en kommentar

Upptäck mer från Happytravels.se

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

happytravels.se

Prenumerera på Nyhetsbrev 🔔

Håll dig uppdaterad på nyheter och inlägg på happytravels.se. 

Välj om du vill få e-post: omedelbartdagligen eller veckovis. Ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel.