Tjäna EuroBonus-poäng på dina köp med vanligt debit kort

SAS första EuroBonus debet-kort är äntligen här, och det är en riktig game changer. Förvandla dina vardagliga kortköp till poäng som tar dig iväg på din nästa resa.

De 10 000 första registreringarna för ett SAS EuroBonus Lunar-kort kommer att få 6 000 EuroBonus-poäng, medan efterföljande nya kunder kommer att få 3 000 poäng.

SAS EuroBonus Lunar VISA

 • Light 49kr/månad (588kr/år)
 • Standard 78kr/månad (936kr/år).
 • Plus 128kr/månad (1536kr/år).
 • Unlimited 149/månad (1789kr/år)

Poängen du tjänar tar dig ut på nästa äventyr. För varje 100 kr du spenderar med ditt nya kort tjänar du 8 Extrapoäng. Du kan enkelt lägga till ditt SAS EuroBonus Lunar-kort i Apple Pay eller Google Pay, och hålla koll på dina EuroBonus-poäng direkt i Lunar-appen.

 • Flygbiljetter till dina drömdestinationer.
 • Bo på över 250 000 hotell världen över.
 • Hyr bil hos över 10 000 Hertz uthyrningskontor.
 • Uppgradera din reseklass och njut av exklusiva flygplatslounger.
 • Shoppa kvalitetsprodukter i SAS EuroBonus Store eller donera ditt poängsaldo till välgörande ändamål.

SAS EuroBonus Lunar VISA lanseras som ett tillägg till Lunar Light, Standard och Plus, och ingår i Unlimited. Det är inte ett kreditkort, vilket passar dig som inte vill eller kan handla på kredit.

SAS x Lunar är ett samarbete mellan SAS EuroBonus och Lunar i form av ett gemensamt debet-kort, skapat för att göra det enkelt att förvandla vardagliga kortköp till reseförmåner.  Med ett SAS EuroBonus Lunar-kort kommer du som Lunar-användare kunna tjäna EuroBonus Extrapoäng på dina kortköp utan att behöva använda ett kreditkort. Ett busenkelt och lönsamt sätt för dig som Lunar-användare och SAS EuroBonus-medlem att ta del av fler förmåner.

Tjäna poäng på dina vardagliga kortköp

Enkelt att skaffa, enkelt att använda

Varje köp med ditt SAS EuroBonus Lunar-kort tar dig ett steg närmre nästa äventyr.
För varje 100 kr du spenderar med ditt nya kort tjänar du 8 poäng. Du kan enkelt lägga till ditt SAS EuroBonus Lunar-kort i Apple Pay eller Google Pay, och hålla koll på dina EuroBonus-poäng direkt i Lunar-appen.

Hur mycket poäng tjänar man?

Här är ett exempel: Om du spenderar 5000 kr per månad så kan du tjäna upp till 400 EuroBonus Extrapoäng. Det blir ca 4.800 poäng per år.

Beställ ditt SAS EuroBonus Lunar-kort idag för bara 49 kr/månad eller välj att uppgradera till Lunar Unlimited och få kortet utan extra kostnad.

 1. Öppna ett gratis bankkonto i Lunar-appen eller koppla ditt nya kort till ett befintligt konto.
 2. Skaffa ditt SAS EuroBonus Lunar-kort för endast 49 kr/månad.
 3. De första 10 000 nya Lunar-kunderna får en välkomstbonus på 6 000 Extrapoäng. Därefter får nya kunder 3 000 poäng.*

Villkor Välkomstbonus:

*Erbjudandet gäller endast nya Lunarkunder. De 10 000 första registreringarna för ett SAS EuroBonus Lunar-kort kommer att få 6 000 EuroBonus-poäng, medan efterföljande nya kunder kommer att få 3 000 poäng. Detta erbjudande gäller för kunder som har öppnat bankkonto hos Lunar efter lanseringsdatumet (dvs. EFTER den 17 juni 2024) och har anslutit sig till SAS-produkten inom 14 dagar efter öppnat bankkonto hos Lunar. Kunder som har haft ett Lunar-konto inom de senaste 2 åren är inte berättigade till detta erbjudande. För att kvalificera sig måste nya kunder inneha ett SAS EuroBonus Lunar-kort i minst 3 månader och spendera minst 15 000 kr (DKK/SEK/NOK) med sitt SAS EuroBonus Lunar-kort under denna period. Poäng kommer att krediteras efter dessa 3 månader. Prissättningen för ett SAS EuroBonus Lunar-kort kan variera beroende på valt paket.

Förmåner med Lunar:

Det är helt gratis att bli kund och att öppna ett konto, få ett digitalt kort och tillgång till Lunar-appen. Vill du ha ännu mer förmåner kan du uppgradera till Standard, Plus eller Unlimited i appen.

Anslut din gamla bank.
Du behöver självklart inte lämna din nuvarande bank när du börjar använda Lunar. Du kan enkelt koppla din gamla bank till Lunar-appen och se transaktioner direkt i appen. För att få den bästa möjliga överblicken är det dock en god idé att hantera en så stor del av din ekonomi som möjligt hos oss!

Anslut Swish till ditt Lunar-konto

 • Anslut Swish i 3 enkla steg
 • Skicka och ta emot pengar enkelt
 • Om du har Swish anslutet till ett annat konto kommer det att ersättas

Dela utgifter med dina favoritmänniskor.
Skaffa ett delat matkonto med hela din familj. Ett gemensamt konto för resan med vännerna. Eller varför inte ett delat sparkonto med din sambo? Oavsett vem eller vilka du ska hantera dina gemensamma utgifter med underlättar du vardagen rejält med ett delat konto.

Dela konto med upp till 10 personer.
Ett gemensamt konto kan skapas av dig som är Standard-, Plus- eller Unlimited-användare. Den eller de du väljer att dela konto med behöver endast ha ett eget konto och kan vara Light-användare. Du kan skaffa ett gemensamt konto med upp till 10 personer. Perfekt för både det delade matkontot med sambon och för resan med vännerna, alltså!

Ta hand om ditt djur och få pengar på kontot.
Du får 450 kr insatt på ditt Lunar-konto i välkomstbonus när du registrerar dig för en hund- eller kattförsäkring hos Lassie via Lunar. Få rabatt i Lunar-appen idag.

Med Lunar Plus får du tillgång till ett sparkonto med 3,75% i sparränta på upp till 1 050 000 kr, helt utan bindningstid.

 • 3,75% i sparränta med månatliga utbetalningar.*
 • Fria uttag och utan bindningstid.
 • Automatiska sparfunktioner.

Res tryggt med rese- och bagageförsäkring.
Med Plus och Unlimited får du en kompletterande reseförsäkring och kan fokusera på att njuta av din resa, och känna dig trygg med att om olyckan skulle vara framme är du försäkrad. När du betalar merparten av boende eller transport med ett Lunar Plus- eller Unlimited-kort omfattas du automatiskt av en kompletterande reseförsäkring från försäkringsbolaget Moderna. Försäkringen gäller som ett komplement till din hemförsäkring världen över, på resor som varar upp till 30 dagar. Moderna Försäkringar är en del av Trygg-Hansa. Försäkringsgivare är Trygg-Hansa Försäkring filial, filial till Tryg Forsikring A/S.

Få koll på dina utgifter.
Önskar du att det fanns ett enkelt sätt att få koll på dina utgifter? We got you! I Lunar-appen kategoriseras dina inköp för att du ska kunna få en tydlig överblick över vad dina pengar går till. Du kan till exempel se hur mycket pengar du lägger på shopping, matvaror eller transport. dagligvaror och hur mycket du spenderar på ICA.

Rena havet med ditt Lunar-kort.
Med Project Blue kan du rena havet från plast varje gång du använder ditt kort. I Lunar-appen kan du se hur många liter vatten du har renat och hur många kilo plast du har avlägsnat från världens hav. Och du, glöm inte att vi lägger till 2 % på den summa du donerar!

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Skaffa Premium

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Prenumerera på Nyheter och Tips! Välj om du vill få notis omedelbart, dagligen eller veckovis på nya inlägg. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Betalas med en engångskostnad på 49 sek & gäller obegränsad tid.