Trip Report Business class med Thai Airways A350

 

Bokning av bonusresa

🛩️ Flygbolag: Austrian, Turkish, Thai Airways
💺Kabinklass: Business 
🛫Avreseort: ARN 🇸🇪
⏸️ Mellanlandning: VIE 🇦🇹 och IST 🇹🇷 
🛬Destination: BKK 🇹🇭
↔️ Enkelresa eller t/r: tur och retur
💯Antal poäng: 82500 poäng + 2for1 voucher
💸 Skatter & avgifter: 1270 sek per person
🕺Antal resenärer: 2 vuxna

 
 

Utresa

  • Flight 1: OS318 🇸🇪ARN – 🇦🇹VIE
  • Flight 2: TK1884 🇦🇹VIE-🇹🇷IST
  • Flight 3: TG901 🇹🇷IST-🇹🇭BKK
  • Flight 4: TG201 🇹🇭BKK-🇹🇭HKT

Hemresa

  • TG284 🇹🇭HKT-🇹🇭BKK (betald biljett)
  • TG900 🇹🇭BKK-🇹🇷IST
  • TK1793 🇹🇷IST-🇸🇪ARN
 

Bokning av bonusresa

Efter att ha gjort 2 flygningar i First class med Lufthansa under hösten 2023, så var upplevelsen i luften inte målet med denna poängresa. Vi flög till Cancún, Mexiko under sept 2023 (First class till USA för att byta anslutning vidare till Cancún). Under november 2023 gjorde vi också en poängresa i Business class med Air Canada till St Vincent och Grenadinerna, men ombokade sedan till First class när tillgängliga biljetter dök upp på första segmentet till USA med Lufthansa. Det gjorde att vi fick en extra mellanlandning eftersom vi behövde ta oss från USA till Toronto för vidare anslutning med Star Alliance till St Vincent.

Efter att ha flaxat korts och tvärs senaste månaderna (Mexiko, Bogóta, Panama, USA, Kanada, St Vincent), så ville vi helst ha hittat en nonstop flight till Bangkok (BKK) utan mellanlandning. Vi var sent ute med att boka bonusresan och direktflyg från både Köpenhamn och Stockholm var slutsålda. Vi hittade i stället tillgänglighet med Austrian och Turkish ca 3 mån innan avresa vidare till BKK. Dessutom fick vi möjligheten att göra ett efterlängtat besök i Turkish Airlines Business class Lounge med en längre mellanlandning. Vi hittade tillgänglighet på bonusbiljetter med vårt Guld-medlemskap på Awardfares och ringde sedan in till sas kundtjänst för att boka bonusresan.

 

Vi har skrivit en trip report på eurobonuspoang.se som du kan läsa här 🙂

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få e-post när vi publicerar nya inlägg på hemsidan? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

Bli Premium

Med ett Premium-medlemskap får du tillgång till alla låsta artiklar på happytravels.se. Du slipper också annonsering från Google. Medlemskapet betalas med en engångskostnad och gäller obegränsad tid.

** Glöm inte att du tjänar EuroBonus-poäng på transaktionen om du betalar medlemskapet med ditt SAS American Express kort eller SAS Mastercard kort.


Upptäck mer från happytravels

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Skriv en kommentar

Dy kanske också gillar

Upptäck mer från happytravels

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa