Vinn 10.000 EuroBonus-poäng

tävling!

 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren har presenterats på vårt Instagramkonto.

För att fira att vi startat upp vårt nya instagramkonto och hemsida så kör vi en tävling för att du ska få chansen att vinna lite härliga poäng till din nästa bonusresa! 🤩🥳 I denna tävling har du chansen att vinna 10.000 EuroBonus Extra-poäng. EuroBonus-poäng har en giltighetstid på 5 år och förfaller månadsskiftet till den månad som du gick med i EuroBonus.

 

För att delta i tävlingen:

1️⃣ Gilla inlägget på vårt instagramkonto happytravels.se

2️⃣ Följ @happytravels.se och @eurobonustips

3️⃣ Dela i story. Om du har privat konto: skicka screenshot i PM på din storydelning till vårt instagramkonto

4️⃣ Tagga 3 vänner som inte får missa detta erbjudande
Du kan tävla hur många gånger du vill genom att repetera steg 4️⃣

🤩 EXTRA VINSTCHANS – FRIVILLIGT

5️⃣ Gilla rabattkodssidan på happytravels.se. Längst ned i inlägget hittar du en ”gilla” knapp. Du behöver vara inloggad (WordPress) för att gilla inlägget. Om du inte har ett inlogg, kan du enkelt skapa det genom att prenumerera på happytravels.se veckobrev. Du får en bekräftelselänk till din e-post.

Tävlingen avslutas den 2 mars kl 21.00

Tävlingen avslutas den 2 mars kl 21.00. Vinnaren utses inom 24h och presenteras i stories och på happytravels.se. För att kunna tillgodose dig eventuell vinst, behöver du till mig uppge ditt namn och EuroBonus-nummer för överföring av poäng.


⚠️ OBS! Ge inte ut BankID eller klicka på länkar från något konto som utger sig för att vara mig. Jag kommer aldrig be om det!

LYCKA TILL! ✈️🌏

Tävlingen är ej sponsrad.

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få e-post när vi publicerar nya inlägg på hemsidan? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

Bli Premium

Med ett Premium-medlemskap får du tillgång till alla låsta artiklar på happytravels.se. Du slipper också annonsering från Google. Medlemskapet betalas med en engångskostnad och gäller obegränsad tid.

** Glöm inte att du tjänar EuroBonus-poäng på transaktionen om du betalar medlemskapet med ditt SAS American Express kort eller SAS Mastercard kort.


Upptäck mer från happytravels

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Skriv en kommentar

Dy kanske också gillar

Upptäck mer från happytravels

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa